top of page

Tervetuloa uudistavan liiketoiminnan maailmaan!

Löydät tämän sivuston korttipakasta pelikortit, jotka tarjoavat sinulle kokonaisvaltaisen lähestymistavan uudistavan kiertotalouden mukaisen liiketoiminnan kehittämiseen. Sen sijaan, että yrityksissä yritetään vähillä asiantuntijaresursseilla ratkaista erikseen erilaisia kompleksisia nykyisen liiketoiminnan aiheuttamia ongelmia (kuten ilmastopäästöt, jätteet, resurssipula, luontokato, sosiaalinen eriarvoisuus), opitaan uudenlainen johtamismalli, joka ratkaisee ongelmien juurisyitä.

Kuten kiertotalouden pioneerit ovat todenneet: ”meillä ei ole jäteongelmaa, vaan suunnitteluongelma". Tavoitetilana on se, että vähitellen yrityksen strategia, liiketoiminnan kehitys ja T&K-työ muuttavat kurssia ennalta ehkäisevään toimintamalliin, eli liiketoiminta on suunniteltu ja toteutettu siten, että näitä ongelmia ei tulevaisuudessa synny. Konkreettisten pelikorteissa esiteltävien työkalujen avulla herätellään miettimään liiketoiminnan kehittämistä uudesta näkökulmasta.

Kortit ovat kooste Ethican asiantuntijoiden ja muiden maailman johtavien uudistavan liiketoiminnan suunnannäyttäjien näkemyksiä sekä kiinnostavimpia case-esimerkkejä. Löydät jokaisesta kortista linkkejä ja lisäluettavaa - tervetuloa uudistavan liiketoiminnan maailmaan!

"Markkinamurroksen voittajia ovat ne yritykset,

joiden johto on ottanut haltuun uudistavan kiertotalouden strategisena lähestymistapana ja kestävän kasvun mahdollistajana."

Anne Raudaskoski, Head of Consulting and Co-Founder of Ethica

Ota yhteyttä 
meihin

vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

picture of Ville Grönlund
picture of Anne Raudaskoski

Ville Grönlund

Circular Business & Design

+358 50 506 2110

ville.gronlund@ethica.fi

 

Anne Raudaskoski

Head of Consulting, Co-Founder

+358 50 341 0881

anne.raudaskoski@ethica.fi

bottom of page